Friday, November 23, 2012

Scoala Nationala de Fotografie Subterana 2012












Intre 8 si 11 noiembrie am organizat editia cu numarul III a Scolii Nationale de Fotografie Subterana organizata prin Asociatia Speologica Focul Viu sub egida Scolii Romane de Speologie a Federatiei Romane de Speologie.
Dupa o pauza de doi ani in care din lipsa de participanti am fost nevoit sa anulez scoala, anul acesta s-au insris 14 elevi pe toate cele trei nivele de formare: initiere (9), perfectionare (4), lector asistent (1).
Imaginile cuprinse in montaj sunt realizate in cadrul scolii de catre Adrian Albuica, Adriana Naicu, Anamaria Hulban, Andrei Iordache, Aurelian Mihu, Cristian Boticiu, Erno Finyak, Gabriela Stoica, Geza Zakarias, Laura Done, Mihai Dvorac, Octavian Mihu, Radu Dumitru, Roxana Gama si Silviu Barbulescu:
Le multumesc colegilor ce au pus umarul si au incadrat la aceasta editie a scolii: Dumitru Pintileasa, Radu Puscas si Sever Ferencz. In urma feedback-ului primit de la participanti, scolile de fotografie vor avea pe viitor o durata de o saptamana.
Un astfel de curs nu se poate tine decat cu pasiune pura pentru fotografie, pentru creatie. Andrei Iordache a pus la punct un site de exceptie despre aceste scoli:  http://cavephotoschool.com

No comments:

Post a Comment

Bine ai venit. Ia o gura de OXiGEN !