Wednesday, September 15, 2021

Alerg pentru Team Hope sa o ajut pe Marina



Sunt oameni tineri cu probleme esentiale de viata, ce isi doresc sa evolueze, sa isi depaseasca conditia dar mediul si societatea in general nu le permite acest lucru. Eu am ales sa o ajut pe Marina, o adolescentă ce a crescut în asistență maternală, apoi în orfelinat, iar de câțiva ani, în casa de tip familial Cavalerii din sectorul 4 din București, casă construită de Hope and Homes for Children. si am nevoie de ajutorul tau !

Pe 23 Octombrie alerg la Azuga Trail Race pentru ea. Sustine-o sa isi continue visul ! Fa o fapta buna..!

Tânăra a fost admisă la Facultatea de Sociologie și Asistență Socială, cu media 8.90, și are nevoie de o bursă de studiu pentru cei 3 ani de facultate ca să își continue studiile și să aibă toate premisele să își atingă potențialul. Să simtă că nu este singură, că nu e nevoie să muncească și să-și neglijeze școala, dar mai ales că deși părinții ei nu au putut fi lângă ea niciodată, noi, ceilalți, putem fi.
Fă o donație pentru Marina și ceilalți tineri din programul de reintegrare socio-profesională pentru ca împreună să construim lumea mai bună pe care ne-o dorim cu toții!

Donatiile se duc direct in contul asociatiei prin intermediul platformei de colectare a donatiilor Galantom 

Apasa pe imaginea de mai jos cu pagina mea de fundraising si doneaza oricat poti (am targetul setat la 250 lei):



Azuga Trail Race s-a întins pe o perioadă de trei ani și cu ocazia fiecărei ediții, 2012, 2013 sau 2014, a prezentat muntele așa cum e el: cu Soare, cu ploaie, cu ceață, cu vânt, cu frig, cu ape învolburate, cu cărări antrenante. De fiecare dată diferit, dar mereu primitor!

Multumesc celor ce deja au donat la evenimentul anterior, alergarea de la The Color Run:


 

No comments:

Post a Comment

Bine ai venit. Ia o gura de OXiGEN !