Monday, April 1, 2013

La Arena Platos din nou


Nu puteam rata cea de-a doua editie a Cupei de Schi a Consulatului Austriei la Sibiu. Organizarea si atmosfera de anul trecut m-a impresionat prea mult.
Cum nu imi permiteam sederea un timp indelungat, am hotarat sa plec cu noaptea in cap sambata dimineata ca sa apuc inscrierile de la ora 8. Din Brasov l-am pescuit si pe Geza si la ora 8:30 ne aflam in parcarea ski resortului Arena Platos.

Vantul spulbera zapada iar organizatorii au avut mult de furca cu amenajarea traseului. Au mutat partia de pe B2 pe A, mai ferita de vant. De fapt, B2 era sub zapada complet. La jumatatea partiei A insa, vantul te spulbera efectiv.
Dincolo de concurs, ce reprezinta pentru mine doar o amintire a unor vremuri apuse, atmosfera de pe micile partii este grozava. Oamenii sunt civilizati si nu exista harmalaia din alte locuri din tara la baza partiei. Preturile sunt decente. Un ski pass pe toata ziua este de 70 lei.
Prestatia mea la slalomul urias de aici a fost decenta: locul 10 la categoria "tataie". Not bad, dupa doar 3 zile efective de schi in acest sezon.

No comments:

Post a Comment

Bine ai venit. Ia o gura de OXiGEN !